Flassavatnet, Sandnes

Båten ligger i Flassavatnet i Sandnes kommune. Fiskeslag er ørret og sik.Et idyllisk vann, kun en halvtime unna Stavanger.

I båten ligger 4 redningsvester (2 voksne og 2 barn). Ligger også 3 garn som kan brukes. Er mulig å slå opp telt i området!

Fisk/fiskeavfall skal tas med og ikke kastes ved båt eller området rund. Området forlates rent og ryddig. Boss og avfall skal tas med hjem.

Ved lav vannstand ligger båten litt innpå land og kan være litt tung å få på vatnet.

  • Innlandsfiske

Om stedet

"1 nøkkel - 100 båter" er Norges Jeger- og Fiskerforbunds nye medlemsfordel. Alle medlemmer av NJFF får tilgang til 100 båter rundt om i landet. Noen er plassert på sjøen, andre på fjellet eller i innlandet. Medlemmer bestiller enkelt sin egen båtnøkkel i njffbutikken.no. Nøkkelen passer til alle båtene. Når du skal bruke en båt, booker du den enkelt på disse nettsidene! Båtene er laget i aluminium og tåler en støyt. De er solide og lette. Med sin vekt på kun 78 kilo, skal det være mulig å håndtere dem for en person. Båtene er 14 fot og modellen heter Viking 440. Alle båtene er gratis å bruke for medlemmer, og vi håper folk viser både båtvett og folkevett når de benytter seg av dette felles gode. God tur!

Ansvarlig

Stavanger og Rogaland JFF
Gisle Meling tlf: 97 09 2007
mail: gisle.meling@gmail.com

Ankomst

Kjør ned til Figgo og under E39 og opp i Flassamyrveien. Parker ved hvit trafokiosk og følg skiltene ned til båten. Når en kommer ned til ei rød løe hold til høyre og gå over gjerdeklyver. Følg traktorvei rundt til vatn. IKKE GÅ OVER DYRKET MARK.
Husk båndtvang! Vis hensyn til husdyr på beite!

Fiske

Ørret og sik.

Overnatting

Er mulig å telte i området.

Se regler for bruk av båten

Lokasjon

Denne båten ligger i Sandnes

Medlemsfordeler

I tillegg til at du er medeier av snart 150 båter, er det mange andre fordeler ved å være medlem i Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Bli medlem her!