Midtre Ertevannet i Trømborgfjella

Nå har du mulighet til å låne båt midt i idylliske Trømborgfjella. I Midtre Ertevannet er det gode fiskemuligheter for både abbor og ørret.

  • Innlandsfiske
  • Teltplass i nærheten

Om stedet

Båten ligger i nordenden av Midtre Ertevannet.
Adkomst: Du kjører inn på Dammyrveien fra Lunde gård i Trømborg. Deretter kjører du til parkeringsplassen ved den blåmerkede stien som går over til Dynjan, her kan du parkere bilen. Fra parkeringsplassen følger du en traktorvei som går ned til Midtre Ertevannet. Der vil du finne båten.
I båten ligger det fem redningsvester som kan brukes og et par årer. Etter bruk skal dette legges på plass igjen og båten legges slik du fant den.


God Tur!

Fiske

Fiskekort for Midtre Ertevannet kan du kjøpe hos blant annet G-Sport Mysen. Alle over fylte 16 år skal ha fiskekort.

Overnatting

Det er mange overnattingsmuligheter i Trømborgfjella. Rundt Midtre Ertevannet vil du finne mange idylliske plasser du kan sette opp telt.

Lokasjon

Dammyrveien er bommet ved Lunde gård. For å åpne bommen kan du bruke poletter som kan kjøpes hos blant annet G-Sport Mysen. Fra og med 2015 kan du nå bruke din mobil til å åpne porten. Opplysninger om hvordan dette gjøres får du ved bommen.

Båten forvaltes av Eidsberg JFF

Ansvarlig

Eidsberg JFF / Harald Kvithyll

Fiske

God tur!

Fiske

Gjør oppmerksom på at Eidsberg JFF driver tyning fiske med ruser i hele Mai, ber dere om og vise hensyn til dette.

Fiske

God tur og skitt fiske..

Se regler for bruk av båten

Lokasjon

Denne båten ligger i Eidsberg

Medlemsfordeler

I tillegg til at du er medeier av snart 150 båter, er det mange andre fordeler ved å være medlem i Norges Jeger- og Fiskerforbund.

Bli medlem her!